Si mai trag un fum…

Posted: octombrie 31, 2011 in din afara acvariului, educatie, health, me

Am avut o pauza destul de lunga…deh, terminat facultate, m`am angajat si totusi vad ca timpul imi e atat de dramuit ca singurele ore libere si in care sunt si io apta de ceva is de la 20:00-23:00. Daca la 11 nu am deja spume la gura si nu`s dusa pe plaiuri de vis, e chestie mare…

Vroiam sa abordez amu un subiect destul de controversat si atat de rasuflat cum ar fi fumatul. De ce? Pentru ca revelatiile cand vin, vin numa in locuri ‘propice’ si nu vin singure.

Revenind la treaba cu fumatul.

Vreau sa tragem un fum in piept si sa ne gandim la datile cand cineva ne ruga pe noi fumatorii sa nu mai fumam in prejma lor. Si noi ne conformam. Sa luam in considerare localurile pentru nefumatori in care tu ca fumator tre sa te abtii maxim cat bei un cico. Sa luam in considerare localurile cu spatiu pentru fumatori, dar noi avand si preteni nefumatori alegeam sa stam cu ei in spatiul deicat lor. Sa ne gandim cati dintre noi nu muncesc in birouri unde nu se fumeaza, si cand vine vremea sa iei o pauza de`o tigare mereu se gandeste seful, nefumator fiind, sa`ti mai dea ceva de lucru.

Vreau sa luati aminte ca voi, fumatorilor, sunteti niste persoane demne de tot respectul prin simplul fapt ca nu discriminati si ca faceti foarte multe compromisuri pentru nefumatorii din jurul vostru. Oare de ce nefumatorii nu vad cat de buni sunteti si nu accepta si ei sa iasa la un cico si sa mearga in spatiul destinat fumatorilor sa va simtiti si voi bine cu viciul ce`l aveti? Nu de alta, da slava domnului ca nefumatorii nu stau decat cateva ore maxim in preajam fumatorilor si nu sunt chiar atat de afectati de fumul de tigara. Hai sa nu dramatizam si sa fim totusi realisti. Sa lasam alora mici ce se joaca cu putzele`n nisip treaba cu facutul din tantar un armasar si noi sa ne comportam ca niste adulti ce suntem…sau ne pretindem a fi…

Io zic ca voi, fumatorii, sunteti persoanele ce cunosc cel mai bine intelesul cuvantului „compromis”, si pentru asta va respect si trag un fum in cinstea voastra!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s