XXX[dot]1

Posted: iunie 25, 2010 in 18+, de ras, de vai s`amar, intamplari din acvariu, me, myself and I

Plaja pustie. Un om sta si se uita in zare. Un elefant iese din marea involburata. Este imbracat ca de circ. Se aude muzica de circ in departare. Un clovn iese de dupa o stanca si`si apasa nasul rosu ce scoate un sunet indescifrabil.

Un vas de pe mare ia subit foc si se aud tipetele pruncilor de la bord. Niciun adult nu e pe vas. Pruncii tipa din patuturile lor simetric asezate pe vas. Suzetele le cad din gura si lacrimi incep sa curga.

O femeie apare de dupa o stanca si`l ademeneste pe bietul om ce rade la vederea acestor minunatii. Acesta o urmeaza fara a opune rezistenta. Se duc intr`o grota unde, printre slabele faclii puse la indemana, se putea vedeaa o orgie intre femei depravate si marinari esuati pe mare. Totul are un aer sumbru si cei doi nou veniti se alatura acelor creaturi apoape transformate de focul ce arde pe langa ei si in ei. Incepe sa curga sange de pe pereti. Grota se inunda in doi timpi si trei miscari lasand in urma numai cadavrele celor in plin coitus razand ca prostii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s