O fo si lecturile…

Posted: iunie 5, 2010 in consherte/eventuri, de ras, din afara acvariului, educatie, fan, interesting, me

Mda…

Cica am fost la lecturi urbane. Nu am fost in parcu de la teatrul Oleg ca deh, a tre sa stau sa predau proiecte. Dar am fost in Tabacarie. Cata vreme am cautat amfiteatrul ala (tind sa mai mentionez ca nu sunt din Constanta)…
L`am gasit intr`un final, dupa ce am ajuns pana in satu de vacanta, ca deh, la o rascruce am vrut si am mers la stanga in loc s`o iau la dreapta. Eh asta e.

En fin…

Era o vorba spus de mama cand nu stiam pe unde s`o iau prin Bucuresti la inceput cand trebuia sa ma duc pe la concerte „nu stii pe unde s`o iei? Daca vezi in calea ta roacheri multi ce se duc spre un punct acolo tre sa te duci si tu”. Si ca intotdeauna, mama a avut dreptate. Am vazut multime, hai incolo. Cand eram p`aproape am facut rapid dreapta si m`am indepartat. De ce? Pentru ca erau numai…ei bine…hai sa spun mai bine ca nu mi`o placut publicul.

En fin, mi`am asezat curu pe un smoc de iarba de prin apropiere, cu vedere la cerculetul strans in amfiteatrul ala, si m`am pus sa mai citesc un capitol din „sufocare” ca deh, se presupunea ca eram la „lecturi urbane”, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s