Tot de la scoala ca deh….asta mi`i viata.

Nu credeam ca o sa ajunga sa ma enerveze asa de tare orele de pac-pac. „faceti click stanga pe mouse pentru activare”, „se apasa butonul X pentru modificarea fiecarei laturi” si multe alte trebi de jenu ista. Amuzant? Primele cateva cursuri o fo oki ca deh, mai radeam si noi, si o luaram si in bot pentru asta da nah. Si amu uite cum si mie mi s`o umplut paharul cu rabdare la fiecare „click stanga pe mouse”.

Si o sa ma intorc la problema mea de ceva saptamani bune: studiul de fezabilitate. *injuraturi de birjar* – nu e mumos sa injur…cica… Si cu asta mi se ridica o frumoasa intrebare: de unde pisici albastri de rusia sa stiu ce sa scriu in studiul asta cand un studiu de fezabilitate normal are vr`o 40 de pajini, iar profa vrea numai 2-3? Pe langa asta, sunt anumiti pasi care nu ii pot intocmi acuma, la inceputul proiectului din moment ce acesti mici pasi se fac la finalizarea proiectului in sine. Adica cum? Sa prevad io? Fain…

Si vine sambata si tre sa dau o tura pe la scoala sa prezint ceva tampenii de cofraje. Si cica mai vreau sa iau proiectu asta pentru licenta. Ha! Ce gluma buna! Parca ma vad la anu cum dau din colt in colt. Vai si vai!
Oare cand os a se termine totul?

Si colac peste pupaza, azi am facut ceva ‘calcule’ (mirosea deja a creer incins) si am constantat cu stupoare ca avem numa 5 saptamani de vacanta vara asta. Uau, ce demential! Adica cum frate sa ai numa 5 saptamani? Practica iti mananca 3 saptamani si intra in iulie, apoi vine magnifica sesiune de restante (sa fim optimisti si sa spunem ‘sesiunea de mariri’…de la 4 la 5, nu altfel) de pe 1 septembrie. Si pe urma iara la cladirea protocalie.

Si acum o sa ma intorc la intrebarea ce ma mananca de ceva ore: cineva interesat de Iarmaroc fest? Nu de alta da azi am aflat ca mai is ceva persoane interesate de Iarmaroc si nu vreau sa ma simt ca a 5a roata la caruta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s