Muvi taim…

Posted: Februarie 13, 2010 in din afara acvariului, muvi, teve

‘E seara de filme in fiecare seara.’

Din plictiseala, seara ajung sa ma uit la filmele de la teve. In seara asta am ales Pro TV.

Nu credeam ca o sa mai gasesc un horror fain, si iata ca il gasisi. Feast. Niste monstrii o fo creati drept arme, dar aceastea aveau nevoie si de papica. Si papica era omul.

Inceputul imi place la nebunie. Ceva personagii is prezentate cu un umor de jocuri pe peceu. Sunt anumite faze atat de amuzante incat nu ma mai opream din ras. Si totusi, dat fiind ca e horror pot spune ca is ceva efecte destul de bune si ceva scene in care tresari, evident ajutat oleaca de coloana sonora.

Ceea ce e si mai fan ii faptul ca sunt diferite stereotipuri ce le gasesti la orice colt de strada (mentionez ca toata actiunea se petrece intr`un bar din mijlocul pustietatii – alta pustietate decat aia a lui Courage 😀 ): baiatu care zice da nu face, intelectualul care amu ii pe scaunu cu rotile, eroina cu un aer latino, blonda…..blonda, batrana milf, batranu old school, proprietaru gras, pervers si dobitoc din fire, femeia de vr`o 30j de ani cu copchilu intr`o camera si ea in alta pipand si luand`o in posterior de la pervesu satului, si evident un tip retard la figurat ce si`o ia din prima cu voma`n fata. Mai erau ceva personagii, dar alea o murit in primele ceva minute din film, deci nu le mai mentionez.

E oleaca porn filmu, dat fiind ca monstrii is nimfomani, iar perioada de gestatie la ei ii de ceva minute. Mentionez faptu ca se fut si cu oamenii, sau ma rog orale and stuff.

Per total ii fan, m`a amuzat si mi`o trimis ceva fiori pe schinare de m`o facut sa ma gandesc sa`mi pun ceva la jeamuri sa tina bine, mai ales ca aud ceva sunete cam naspa venind de la matzele de afara, deh stau si la parter.

Intr`un final, la rasaritu soarelui, nu raman decat 4 negri mititei, dintre care unu fuge pe la ¾ din film.
Mai zic ca unu din producatorii executivi ii si Wes Craven. Cu totii il stim: Scream, Cursed, A Nightmare On Elm Street, ceva Twilight Zone, si alte filme faine.

Iar finalul nu am cum sa`l uit: tipu ce zice da nu face pleaca cu frac`su, ala intelectual, si cu mama ce si`o pierdut baiatu. Se urca intr`o masina si pornesc spre…cine stie unde. La un moment dat, nici 10 metri nu fac, se opreste motoru. Tre impinsa masina, si numa mamica coboara s`o impinge.

Evident un semi happy end ca ei pornesc mai departe intr`un final, dar se arata imagine ce prevede un ‘Feast 2’ ca iese gilf (grand`ma i`d like to fuck) dintr`o camera de aprovizionare de unde se pitieste pe la jumatea filmului, dar deh, e papata de un monstru ramas in viata.

Nu pot sa zic ca`i dau un 10 pentru orijinalitate. Merge de un film cu amicii.

Enjoy!

Comentarii
  1. bun film, mai ales primele 15-20 minute (tough-guy-that-kicks-ass-dies-first etc). finalul e un pic predictibil, dar deh..:)

  2. nicoleta spune:

    finalul e oleaca previzibil, dar trebuia lasat loc si de o continuare…

  3. hmm, cred ca am sa ma uit si eu. thx.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s