Avatar „scufunda” Titanicul.

Posted: Ianuarie 27, 2010 in de plans, de ras, de vai s`amar, din afara acvariului, teve

Cu postu asta stiu ca multi n`o sa fie de acord, da fie!

O noo stire mi`a captat atentia: Avatar a “scufundat” Titanicul. Am ramas oleaca cam masca, drept sa spun.

Stirea avea la baza: “James Cameron şi-a bătut propriul record în weekend, când „Avatar” a încasat 1,28 miliarde de dolari în afara Americii de Nord, depăşind cele 1,24 de miliarde ale „Titanicului”.

Si io evident vin si zic asa: cum pisici albastri sa bata un sf cu o poveste de dragoste, o alta poveste de dragoste ce are la baza si ceva istorie? Dar deh, in Titanic nu erau oameni albastri cu arme ce fac poc poc.

Pe langa asta, din cate am inteles de la stiri, Avatar o avut un nene ce`o fo platit sa creeze un limbaj pentru cei 2 metri + albastri, si se facea comparatie cu limbajul folosit de elfi in LOTR. De ce? Cum sa compare Avatar cu LOTR, fie si numa la limbajul folosit de diferite specii de p`acolo.

Amu tre sa mentionez: io Avatar l`am vazut acasa, la caldurica, cu ceva cico`n mana si`un puf. Si cu greu am rezistat pana la sfarsit, pentru ca de fiecare data imi cautam ceva de lucru ca ma plictisea ingrozitor. Nu ma intelegeti gresit, imi plac sf`urile, dar acesta mi`o displacut total. Maxim, am spus! :))

Puteam sa`l vad la cinema, dar de fiecare data cand venea optiunea “Avatar” mereu cautam o alta alternativa. Prea mare tam-tam pentru nimic.

Revenind la treaba cu scufundatu Titanicului. Saracu cred ca se rasuceste pe sub apa p`acolo.

Si sa revin sip e plaiurile noastre: “În România, „Avatar” are până în prezent 509.000 de spectatori şi încasări de 3,7 milioane de dolari.”. In afara de pustani ce s`o dus si la “Luna noo”(optional veniti cu parintii), si inraitii de sf care s`o dus sa comenteze, nu prea vazusi lume ce s`o imbulzit la casele de belete pentru Avatar.

Nu pot decat sa ma mir pe zi ce trece de gusturile oamenilor din jur.

Comentarii
  1. asa e, nici eu n-as compara „Avatar” cu „Lotr”…”LOTR” n-am rezistat sa vad nici prima parte. picau goangele de pe pereti de plictiseala dracu` ce ne luasera pe toti. Si am mai incercat si singura.
    In schimb „Avatar” chiar m-a tinut captivata. (da, l-am vazut in imax :D)

  2. nicoleta spune:

    mir! >:P

    trebuia sa ma astept la o varianta de jenu asta 😛 :)) .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s